Duik de geschiedenis in

Nieuwe partnerwebsite Hollandse Waterlinies

| Eva Bleeker

De siteholder van de Hollandse Waterlinies beschikt sinds kort over een nieuwe website. Deze wordt gebruikt om partners te informeren over het beschermen, beheren en uitdragen van het werelderfgoed Hollandse Waterlinies.

Van organisatie tot uitdragen

Op de partnerwebsite is diverse informatie te vinden. Hoe zijn de Hollandse Waterlinies georganiseerd, wat zijn de ruimtelijke gevolgen van de UNESCO werelderfgoedstatus, hoe laten we publiek kennismaken met het verhaal van de waterlinies, wie is verantwoordelijk voor beheer en onderhoud en welke verplichtingen zijn er richting UNESCO? Deze en meer vragen worden beantwoord op deze website. Ook zijn er diverse documenten te vinden die partners kunnen helpen, zoals belangrijke ruimtelijke stukken, de huisstijltoolkit en het nominatiedossier. 

Bekijk de website

Blijf op de hoogte van partnernieuws

Op de partnerwebsite van de Hollandse Waterlinies zal regelmatig nieuws verschijnen over de organisatie, bescherming en uitdragen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste berichten? Abonneer je dan op de partnernieuwsbrief of houd de nieuwspagina in de gaten.