Duik de geschiedenis in

Werkconferentie Hollandse Waterlinies

| Kirke Mulders

Op dinsdag 25 juni 2024 organiseert de siteholder Hollandse Waterlinies een eerste werkconferentie op Fort Voordorp. Het thema van deze eerste werkconferentie is de bescherming en het beheer van het UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies.

Werkconferentie Hollandse Waterlinies, 25 juni 10-17 uur, Fort Voordorp

Tijdens deze werkconferentie gaan we met elkaar aan de slag met de vragen die bij de mensen in het veld leven. Want wat is er allemaal veranderd nu het gebied UNESCO Werelderfgoed is? Waar moet je op letten bij de bescherming? Hoe beheer je het goed? Welke ruimtelijk ontwikkelingen passen in het gebied? En hoe dragen we met elkaar het prachtige verhaal uit?

Deze werkconferentie is interessant voor professionals en bestuurders die betrokken zijn bij de ruimtelijke opgaven in de Hollandse Waterlinies rondom bescherming en beheer.

Meld je hier aan voor de werkconferentie

Studiedag HIA, 26 juni 10-14 uur, Tuinzaal Centraal Museum

Aansluitend organiseren het agentschap Onroerend Erfgoed Vlaanderen en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed van Nederland op 26 juni 2024 een Studiedag HIA (effectbeoordelingen) in de praktijk in de Tuinzaal van het Centraal Museum in Utrecht.

Meld je hier aan voor de studiedag